13 weken 1 op 1 coaching

GEKfoto_Annelies10_SocialMedia

Wil jij graag afvallen, meer energie hebben, beter slapen en op een eenvoudige manier werken aan een gezondere leefstijl?
Start dan nu met het 13 weken 1 op 1 programma dat speciaal is ontworpen voor jou, € 297,- voor 3 maanden.
(Inclusief BTW voor particulieren.

Aan het eind van dit programma weet jij precies wat je moet doen om blijvend af te vallen en alert te zijn wanneer het een tijdje wat minder goed gaat. Je weet dan ook hoe je de touwtjes weer in handen moet nemen zodat je weer op gewicht komt of blijft.

In dit programma (4 keer 1 op 1 coachgesprek) krijg je alle benodigde tools en begeleiding om succesvol af te vallen, en zorg jij ervoor dat je veel meer energie krijgt en vooral beter in je vel raakt.

Tussendoor mag je mij altijd via WhatsApp je vragen stellen.

Wanneer je bij mij in de praktijk komt zal ik jou wegen en meten, maar wanneer jij online de meetings hebt, doe jij dit thuis.

Met dit programma sta je er niet meer alleen voor.

Samen zorgen we ervoor dat je een gezondere leefstijl opbouwt en je gewicht verminderd.

Wacht niet langer en investeer in jezelf!

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek 06-4092007

Liever lekker en gezond eten dan jaar in jaar uit op dieet!

Jarenlang heb ik geworsteld met mijn gewicht.

Keer op keer begon ik weer aan een nieuw dieet, maar zodra ik mijn streefgewicht had bereikt viel ik weer terug in mijn oude patroon en dus mijn oude gewicht.

Door mijn lichaam meer te accepteren en te weten dat niet iedereen even slank hoeft te zijn viel er zoveel druk van mij af dat ik langzaam maar zeker beter in mijn vel kwam te zitten.

De gezondere manier van leven wierp zijn vruchten af.

Nu zit ik gewoon lekker in mijn vel en ben ik vol energie.

Waar vrouwen van mijn leeftijd vaak nergens meer zin in hebben, ben ik juist aan mijn eigen onderneming begonnen en help ik nu andere vrouwen om weer lekkerder in hun vel te komen en met meer energie in het leven te staan.