Samen afvallen in de Achterhoek

Leefstijl Groeps-coaching Achterhoek bij Gezond in Balans Achterhoek

Naast dat ik ondernemers coach op het gebied van balans tussen werk en privé en leefstijl doe ik ook nog iets anders.

In Aalten (Achterhoek) geef ik ook groeps-coaching aan dames die graag een aantal kilo’s willen afvallen.

Niet door het gebruiken van een dieet maar puur door het aanpassen van hun voeding en leefstijl.

Laatst ontving ik deze review op Google van één van de dames die in het voorjaar in mijn groep zat.

Naar aanleiding van een operatie en daardoor toename van gewicht heb ik bij Annelies deelgenomen aan de groepsbijeenkomst om een gezondere leefstijl te ontwikkelen en uiteraard om af te vallen. Juist met een groep voor de stimulans. Dit is erg goed bevallen. Annelies neemt de tijd voor iedereen, geeft goeie tips om je leefstijl gewoontes te veranderen en deelt (vervangende) gerechten om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarnaast was het ook erg gezellig met een groep. Annelies dringt je niets op, maar is wel duidelijk in wat verstandige keuzes zijn en deelt haar mening die ze heeft over producten etc. Ook buiten de bijeenkomst om staat ze klaar om je te ondersteunen, motiveren en antwoord te geven op alle vragen. Ik heb veel geleerd van Annelies vooral over gezond eten en dat er genoeg variatie is om gezond maar ook lekker te eten. Ik heb er geen moment spijt van gehad dat ik heb deelgenomen aan de groepsbijeenkomst en raad het iedereen aan die advies wil over een gezonde leefstijl.

Woon je in de Achterhoek en wil jij ook een aantal kilo’s afvallen?

Geef je dan snel op voor de groep die op 14 september van start gaat! Mocht je niet meer kunnen aansluiten bij deze groep, geen probleem, laat het mij even weten dan zet ik jou op de wachtlijst voor de volgende groep. We starten meerdere keren per jaar met een nieuwe groep. De ene keer op dinsdag en de andere op donderdag.

#afvallen #achterhoek #Aalten #groep