Een goede nachtrust

Een goede nachtrust, wat is dit jou waard?

Sinds een paar maanden wordt ik ’s morgens wakker met een stijve onderrug en kom ik maar moeilijk op gang. Ik slaap onrustig en ik word niet goed uitgerust wakker.

Na even nagedacht te hebben kwamen wij er achter dat ons bed misschien wel aan vervanging toe is. We hebben 7 jaar geleden voor het eerst een boxspring gekocht maar dan van een zeer matige kwaliteit. Maar ja, we kwamen ook tot de conclusie dat ons dat nu niet zo goed uit komt. We zijn druk met het verbouwen van ons huis, ik krijg namelijk een prachtig kantoor op de begane grond.
En een goed bed kost al gauw zo’n 3000 tot 5000 euro (ben ik net achter).

Dit soort redeneringen hoor ik ook vaak van mijn (potentiƫle) cliƫnten. Je constateert dat je een probleem hebt. Je informeert naar de oplossing die ik je graag geef, maar het komt op dit moment slecht uit. Je hebt op dit moment geen geld, geen tijd, je wilt het toch maar eerst nog weer zelf proberen.
Uiteindelijk verandert er niks aan jouw probleem. Immers, als je zelf de oplossing had zou je toch niet naar een oplossing hebben gezocht?

Wacht niet langer maar ga aan de gang met jouw gezondheid, deze investering verdient zich vanzelf terug wanneer jij weer fitter, energieker en met meer plezier aan het werk bent en geniet van het leven. Dat is deze investering toch zeker waard?

Stel jij ook een belangrijke investering uit omdat het nu niet goed uit komt?

En dat bed?
Die hebben we gisteren toch maar besteld. Een goede nachtrust is belangrijker dan spaargeld op de bank.