Een gezond bedrijf begint bij jou!

 
Dat jij als ondernemer de ruggengraat bent van je bedrijf, dat weet je. En dat je bedrijf valt of staat bij jou, voel je vast tot in elke vezel van je lijf. Maar handel je daar ook naar?
Laat ik duidelijk zijn: je wordt niet ziek van hard werken.
Maar …
Hoe laad jij je op tijd op? Hoe zorg jij, dat je over je hele dag voldoende energie hebt en je fit blijft voelen als er privé of zakelijk uitdagingen op je pad komen? Heb je het gevoel, dat je er genoeg bent voor de belangrijkste mensen in je leven? En wil je ambities nastreven?
Weet jij zeker, dat je het op lange termijn volhoudt als je op de huidige voet doorgaat?
Heb je overgewicht en loop je steeds meer kans op Diabetes-2 doordat jouw leefstijl niet goed is. Heb je misschien al een waarschuwing van je huisarts gekregen dat, wanneer je zo door leeft, je binnenkort Diabetes-2 hebt en aan de medicatie moet?
Wacht dan nu niet langer en ga aan het werk met je gezondheid. Wanneer jij straks uitvalt ben je verder van huis.
 
 
 
 
gezonde ondernemer
gezonde ondernemer
gezonde ondernemer

Gratis coach gesprek

Wil jij ook graag weten wat leefstijl coaching voor jou als ondernemer kan beteken?

Pak dan nu jouw kans en vraag een gratis coachsessie (half uur) aan.

Geef hier onder een reactie of stuur mij een persoonlijk bericht en daarna neem ik zo spoedig mogelijk contact met jou op en plannen we een gratis coachsessie in waarin ik jou advies op maat ga geven.

Wil je meer meer weten over mijn coaching en technieken? Meld jij je dan hieronder aan en lees in de tussentijd van mijn blogs