Iemt en leefstijl coaching

 

Iemt in combinatie met leefstijl coaching en burn-out preventie?

 

Wanneer je allerlei vage klachten hebt, vermoeid bent, kan dat eventueel te maken hebben met je leefstijl en/of je gewicht. Dan is het handig om eerst eens op zoek te gaan naar de oorzaak van deze klachten. Bij leefstijl coaching is dit op zich al best gebruikelijk. Ik kijk naar hoe jij beweegt, misschien rook of drink jij, je voeding en ook je ontspanning zijn allemaal punten waar ik naar kijk. Meestal is er wel iets wat niet in balans is en dat kan dan het e.a. verklaren over je klachten.

 

Maar het gebeurt ook dat je niet precies kunt achterhalen waardoor dingen niet lekker lopen en is het erg moeilijk om de patronen te doorbreken.

 

Door het inzetten van Iemt kun je vaak al heel snel ontdekken waar precies het probleem is ontstaan en kun je daar iets aan doen.

 

Bij Iemt werken wij door middel van oogbewegingen. Dit leidt tot veranderingen in hoe je de herinnering representeert. De herinnering krijgt een andere plek en dat zorgt ook voor een andere beleving. De heftigheid verandert, de scherpe randjes gaan ervan af.

 

Iemt kun je o.a. inzetten voor:

 

  • Je emotionele welzijn.
  • Negatieve woorden die in het verleden zijn gezegd en met enige regelmaat weer naar boven komen en je iedere keer weer een negatief beeld van jezelf geven.
  • Het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen, te denken valt dan aan een traumatische gebeurtenis of het verlies van een dierbaar persoon.
  • Behandeling van angst, depressie, stress, posttraumatische stress en burn-out
  • Persoonlijke groei en identiteitsontwikkeling.

 

Burn-out preventie

 

Mensen hebben steeds meer te maken met veel stress. Stress die op de één of andere manier maar niet minder wil worden. Je blijft eigenlijk in een cirkeltje ronddraaien. Je voelt je enorm verantwoordelijk voor je werk, je gezin, allerlei sociale activiteiten etc. Je moet van alles en kunt eigenlijk nergens nee tegen zeggen. Je gaat slechter slapen, bent overprikkeld. Je hebt het gevoel dat je altijd “aan” staat. Misschien ga je snoepen en kies je voor makkelijke maaltijden die veel koolhydraten bevatten. De vermoeidheid wordt steeds erger en zo ga je van het één in het ander over.

 

Door Iemt toe te passen zal je meer grip krijgen op de totale situatie en heeft coaching op leefstijl veel meer (en sneller) resultaat.

 

Heb je eenmaal een burn-out dan is het al een stuk moeilijker en langduriger om volledig te herstellen. Hoe eerder je dus aan de bel trekt hoe beter dat is.

 

Heb jij nou ook het gevoel dat jij tegen een burn-out aan zit of wil je afvallen maar lukt dat alsmaar niet? Neem gerust contact met mij op.

 

Tot eind januari ga ik aan het werk met oefen cliënten, een Iemt behandeling is dan nog volledig gratis.

 

Annelies Pennings, 0640920076

 

https://anneliespennings.nl/gezonde-ondernemer/