6 maanden coachtraject voor ondernemers met (pré-) Diabetes-2

Heb jij van jouw huisarts een waarschuwing gekregen dat, wanneer jij zo doorgaat, je een grote kans op diabetes-2 hebt en binnenkort aan de medicatie moet?

Heb jij al langere tijd last van allerlei klachten die te wijten zijn aan je (over-)gewicht, (pré-) diabetes-2, hart- en vaatziekten, algehele gezondheid of werkdruk?

Door te beginnen bij de basis  en uitgebreid in te gaan op wat er bij jou speelt kunnen we hier specifiek mee aan het werk gaan. We nemen alles stap voor stap onder de loop en gaan kijken waar het precies fout gaat. Je zult leren hoe je met voeding je gezondheid kunt beïnvloeden en wat er verder nodig is om gezonder te worden.

Ik ga jou de komende 6 maanden (€ 1897,-) intensief bij staan in het proces om alles beter onder controle te krijgen.

Doordat je leert wat jij het beste kunt eten, zodat je de hele dag door energie zult hebben, zal je merken dat je beter in je vel komt te zitten. Hierdoor zal jij met meer daadkracht, overzicht en plezier je werk doen en ga je beter presteren binnen je bedrijf.

Het zal ook makkelijker worden om allerlei verleidingen het hoofd te bieden.

Je hebt meer plezier in het leven doordat je meer energie ervaart en dit heeft ook weer zijn uitwerking op je gezins- privéleven.

Nee je hoeft niet de hele dag op worteltjes en komkommer te gaan kauwen maar je leert wel om gevarieerder te eten en meer balans in je voeding te krijgen.

Uiteraard kijken we niet alleen maar naar de voeding.

Als ondernemer is het vaak heel moeilijk om een goede balans tussen werk en privé te vinden. Door hier eens met iemand naar te kijken, die er niet emotioneel in staat, komen er vaak nieuwe inzichten. Hierdoor zal je nieuwe stappen gaan zetten naar een betere balans in je leven.

Beweging is voor de meesten een uitdaging. Naar de sportschool zal ik je niet snel sturen. Wanneer je daar geen zin in hebt heeft dat namelijk geen enkel nut. Er zijn gelukkig nog zoveel meer mogelijkheden om te bewegen.

Heb jij een hekel aan mensen die om de hete brei heen draaien maar hou jij er juist  van om gecoacht te worden door een persoon die lekker direct communiceert?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Als jij aan het werk wilt met jouw gezondheid neem dan nu contact met mij op.

Ik ben 24/6 via WhatsApp bereikbaar en zal jou zo snel mogelijk antwoorden maar bellen mag natuurlijk ook.

Annelies Pennings, 06-40920076