Starters leefstijl pakket voor ondernemers

5 coachsessies voor € 497,- (te gebruiken in 2 maanden)

Tijdens de sessies leer je wat je zelf kunt doen om je gezondheid te verbeteren. Afvallen is hier niet het doel. Veel aandacht voor gezonde voeding en je leefstijl. Hierdoor zal jij je snel beter gaan voelen en uiteindelijk ook afvallen.

5 modules met veel informatie om ook in de toekomst op terug te kunnen vallen.

Je maakt een aanvang met jouw gezondere leefstijl. Heb je meer nodig en wil je echt aan het werk met de balans in je leven en een gezondere leefstijl? Ga dan voor het Basis pakket of het Top pakket.

 

Medium leefstijl pakket voor ondernemers

10 coach sessies voor € 947,- in 4 maanden. 

10 modules waar een bron aan informatie in staat hoe jij je gezondheid kunt upgraden.  24/7 de mogelijkheid tot app contact.

In 4 maanden help ik jou naar een gezondere leefstijl en een gezonder gewicht.

Doordat je leert wat jij het beste kunt eten, zodat je de hele dag door energie zult hebben, zal je merken dat je beter in je vel komt te zitten. Hierdoor zal jij met meer daadkracht, overzicht en plezier je werk doen en ga je beter presteren binnen je bedrijf.

Je hebt meer plezier in het leven doordat je meer energie ervaart en dit heeft ook weer zijn uitwerking op je gezins- privéleven. Uiteraard kijken we niet alleen maar naar de voeding.

Als ondernemer is het vaak heel moeilijk om een goede balans tussen werk en privé te vinden. Door hier eens met iemand naar te kijken die er niet emotioneel in staat komen er vaak nieuwe inzichten. Hierdoor kun je nieuwe stappen zetten naar een betere balans in je leven.

Beweging is voor de meesten een uitdaging. Naar de sportschool zal ik je niet snel sturen. Wanneer je daar geen zin in hebt heeft dan namelijk geen enkel nut. Er zijn gelukkig nog zoveel meer mogelijkheden om te bewegen.

 

Top leefstijl pakket voor ondernemers

20 coachsessies voor € 1847,- in 6 maanden.

Heb jij al langere tijd last van allerlei klachten die te wijten zijn aan je gewicht, (pré-) diabetes-2, hart- en vaatziekten, algehele gezondheid of werkdruk?

Dan is het Top pakket wellicht iets voor jou!

Door te beginnen bij de basis (net als in het medium pakket) en uitgebreid in te gaan op wat er bij jou speelt kunnen we hier specifiek mee aan het werk gaan. We nemen alles stap voor stap onder de loop en gaan kijken waar het precies fout gaat. Je zult leren hoe je met voeding je gezondheid kunt beïnvloeden en wat er verder nodig is om gezonder te worden.

 

Heb jij nou niet zo’n behoefte aan zo’n totaal pakket omdat het jou meer gaat om af en toe eens te sparren met iemand en advies te krijgen bij specifieke problemen of vind je het gewoon prettiger om per keer te betalen? Neem ook dan gerust contact met mij op, we gaan dan samen kijken naar de mogelijkheden die bij jou passen.