Particulieren

Ben jij geen ondernemer maar wil jij ook aan het werk met jouw gezondheid?

Ook particulieren help ik graag naar een gezondere leefstijl en een gezonder gewicht.

Met een traject krijg jij alle kennis om een gezonde leefstijl en je nieuwe gewicht te behouden. Je voelt je veel energieker, zekerder en
tevreden met jezelf.

Je ervaart wat jij nodig hebt. Door iedere keer weer, stapje voor stapje, nieuwe dingen te leren zal de nieuwe leefstijl vertrouwd worden. Het wordt iedere keer makkelijker om de juiste keuzes te maken.

Los intakegesprek € 87,-

3 maanden Start traject (€ 179,- incl. intake gesprek)

Wil jij gewoon even op weg geholpen worden omdat je nog niet de juiste kennis hebt over wat wel en niet gezond is dan is dit een leuk start traject.

Je krijgt 3 coach momenten en wordt maandelijks gewogen.

Je ontvangt de nodige informatie om aan de slag te gaan met een gezondere leefstijl en hierdoor zal je al snel merken dat het afvallen wordt ingezet.

Wil je liever losse afspraken dan kan dat ook. Na een intakegesprek á € 89,- vervolg je met losse afspraken á € 79,-
Jij bepaalt zelf hoe vaak je afspreekt.

3 maanden Basis traject € 447,- incl. intake gesprek

Wil jij tot 10 kilo afvallen dan is het basis traject prima geschikt voor jou. Je krijgt alle tools in handen om een gezondere leefstijl en een gezonder gewicht te bereiken. Uiteraard zal ik jou in die 3 maanden regelmatig zien, wegen en meten en krijg je ook de modules die voor jou van toepassing zijn.

6 maanden Top traject €847,- incl. intake gesprek

(Of  € 150,- per maand, minimaal 6 maanden)

In het Top traject, waarin ik jou op persoonlijke wijze coach, krijg jij in het begin wekelijks en daarna eens in de 2 á 3 weken een coachgesprek. 
Je ontvangt tevens minimaal 10 modules via de mail waarop je altijd weer terug kunt grijpen. Tussendoor is er altijd app contact mogelijk wanneer je het even niet ziet zitten of wanneer jij bijvoorbeeld geen inspiratie hebt wat je die dag nou eens kan eten. Daarnaast ontvang je met enige regelmaat via blogs nieuwe informatie. Wil jij echt serieus aan de gang en heb je meer dan 10 kilo overgewicht dan raad ik jou dit traject aan.

Wil je even overleggen wat het beste bij jou past, bel dan 06-40920076.