Gezond in Balans Achterhoek voor hulp bij het afvallen bij diabetes-2

HULP VOOR MENSEN MET DIABETES TYPE 2

Ik help jou, door op een gezondere manier om te leren gaan met voeding, beweging, stress en ontspanning, af te vallen en je energieker en daadkrachtiger te voelen. Daarnaast help ik jou om diabetes type 2 te voorkomen en wanneer je dit al hebt te verminderen!

Herken je dit?

  • Je weet dat je te zwaar bent en dat je bloedsuikerspiegel te hoog is maar toch lukt het jou niet om af te vallen?
  • Je weet dat als je nu niet verandert jij medicatie moet gaan slikken om jouw bloedsuikerspiegel te laten dalen?
  • Je weet dat je te zwaar bent en in beweging moet komen maar het lukt je gewoon niet?
  • Je weet dat je, iedere keer wanneer je stress hebt, toch weer zwicht voor dat lekkers!
  • Uiteraard wil je graag afvallen maar daarna ook graag je gewicht behouden. Maar hoe doe je dat nou?
  • Je eet echt heel weinig, veel minder dan vroeger maar toch val je niet af. Hoe kan dat nou?
  • Je wilt een ander, gezonder, eet- of leefpatroon aannemen maar hoe begin je?
  • Je wilt stoppen met “snaaien” en leren omgaan met “slechte” verleidingen.
  • Je hebt een stok achter de deur nodig anders hou je het toch niet vol.

Voor de particulier met (pré) diabetes type 2:

Na een intakegesprek bepalen wij of ik de juiste persoon voor jou ben om jou goed te begeleiden en zo ja, dan krijg jij van mij een advies welk traject het meest geschikt voor jou is. Uiteraard is de keuze uiteindelijk aan jou.

Losse afspraken á € 76,- per uur.

BASIS DIABETES type 2 TRAJECT
Wil jij werken aan je gezondheid en weet je dat jij inmiddels in de risico groep zit voor Diabetes-2 dan is dit traject het meest geschikt voor jou.

In het BASIS Diabetes type 2 traject (€ 447,- incl. het intakegesprek) leer ik jou wat gezonde voeding nou eigenlijk inhoudt.  Wat jij kunt doen om op een prettige manier te gaan werken aan jouw gezondheid zodat je fitter wordt, meer energie krijgt over de gehele dag, en op een rustige manier zult afvallen zonder dat je op dieet bent. Waarbij je voeding zorgt voor een stabielere bloedsuikerspiegel en over de gehele dag meer energie zult ervaren.
In 4 maanden tijd ontvang je 8 persoonlijke coachgesprekken en 8 modules.
Tijdens dit traject mag je mij altijd appen wanneer je tussendoor vragen hebt of het even niet meer ziet zitten.
Je kunt informeren bij je werkgever voor een gezondheids- of vitaliteitsbudget. Tenslotte is het voor je werkgever ook heel belangrijk dat jij gezond bent/blijft.

TOP DIABETES type 2 TRAJECT
Heb jij inmiddels al de diagnose Diabetes-2 gekregen, of is jou verteld dat wanneer je nu niet iets gaat doen aan je gezondheid dit er absoluut aan zit te komen? Dan is dit traject iets voor jou.

Het TOP Diabetes type2 traject (€ 847,- inclusief het intakegesprek) is speciaal voor mensen die een groot risico lopen op Diabetes-2 of inmiddels al de diagnose Diabetes-2 hebben gekregen. In dit traject ligt de nadruk vooral op het, op een gezonde manier, beperken van koolhydraten door gewone gezonde voeding, meer bewegen en rust en regelmaat creëren. Je leert om gezondere keuzes te maken zonder dat je op een echt dieet moet. Je krijgt meer inzicht in wat diabetes-2 nu eigenlijk inhoudt en wat voor gevolgen diabetes-2 heeft voor jouw lichaam nu en in de toekomst. Ook besteedt ik aandacht aan cholesterol en je bloeddruk en hoe je, doormiddel van voeding, hier al veel in kunt bereiken.

In dit traject ontvang je, in 6 maanden tijd, 15 persoonlijke coachgesprekken en ontvang je 12 modules die speciaal zijn toegespitst op diabetes-2. Tijdens dit traject mag je mij 24/7 appen en zal ik ook regelmatig lekkere recepten met je delen. Vaak is er een mogelijkheid om via de werkgever een vergoeding te krijgen voor dit traject wanneer de werkgever het belang in ziet van jouw gezondheid. Hij heeft er immers niks aan wanneer jij regelmatig uit valt door jouw diabetes-2. Allerlei bijkomende kwalen liggen uiteindelijk op de loer. Bespreek het in ieder geval met jouw werkgever, vaak zijn hier potjes voor.

Wil je meer weten en/of twijfel je of dit wel iets voor jou is, kennismakingsgesprek is altijd gratis!

Mocht je tijdens ons telefoongesprek direct beslissen dat je het samen ziet zitten dan maken we gelijk een afspraak voor een intakegesprek en gaan we snel aan de slag.

Bel mij gerust voor meer informatie en het plannen van een (gratis) kennismakingsgesprek!

Annelies Pennings T. 06-40920076