Ondernemers

Hoe bereik ik jou het beste?

Al sinds het begin van mijn bedrijf weet ik dat mijn doelgroep de mannelijke ondernemers of de ondernemende mannen zijn. Mannen die iedere dag weer keihard aan het werk zijn om hun bedrijf te laten groeien of in ieder geval zo goed mogelijk te laten draaien. Mannen die vaak het uiterste van zichzelf vergen en vergeten hoe belangrijk het is om goed voor zichzelf te zorgen.

  • Mannen die zichzelf geen rust gunnen omdat het bedrijf hen geen rust gunt. Mannen die geen tijd nemen om te sporten want dat kost kostbare tijd die ze nu in hun bedrijf moeten steken.
  • Mannen die voor een snelle hap kiezen omdat het te veel tijd kost om een gezonde maaltijd te nuttigen.
  • Mannen die langzamerhand steeds meer een duidelijk buikje krijgen of hebben gekregen en dat niet leuk vinden maar niet weten wat ze er tegen kunnen doen.
  • Mannen die regelmatig een glaasje alcohol nemen omdat ze dan beter kunnen ontspannen/slapen.
  • Mannen die roken om hun stress de baas te kunnen blijven.

Herken jij een aantal van deze punten?

Tijdens mijn coaching komen deze dingen allemaal aan de beurt, afhankelijk of het voor jou van toepassing is. Mijn coaching is persoonlijk en intensief. Heb jij een uur per week ervoor over om beter in je vel te komen, helderder in je hoofd en meer energie te krijgen? Neem gerust eens contact met mij op zodat ik samen met jou kan kijken wat ik voor jou kan betekenen. We zorgen er dan voor dat jij weer lekkerder in je vel komt te zitten en hierdoor voorkomt dat je straks, voor langere tijd, uit de roulatie zult zijn door overbelasting.

Bel mij, Annelies Pennings, 06-40920076

#mannen #ondernemers #overbelasting #coahing

gezonde ondernemer